lan center azafatas English azafatas barcelona madridazafatas Madrid Barcelona Castellano
 
 

LAN CENTER AZAFATAS  és una empresa de serveis especialitzada en la creació d’equips d’hostesses i compta  amb oficines a Barcelona i a Madrid que donen el seu servei a tot el territori, fins l’obertura de les noves delegacions previstes.

LAN CENTER AZAFATAS  és capaç de comprendre el seu projecte i treballar amb Vostè per a obtenir el millor resultat. Per aquesta raó, fem la selecció del personal adaptada a al perfil que cada client precisa i segons les seves necessitats.

L’objectiu últim de LAN CENTER AZAFATAS  és assolir “ l’excel·lència del servei donat”. Per a la consecució d’aquest difícil objectiu, comptem amb mitjans materials i humans suficients, que unit a la experiència acumulada, poden contribuir a una profunda i estreta col·laboració amb els nostres clients.

Entre els serveis que ofereix LAN CENTER AZAFATAS des de les seves oficines de Barcelona i Madrid, destaquem els serveis relacionats amb tota mena d’esdeveniments, campanyes de màrqueting i la creació d’equips d’hostesses d’imatge i/o d’atenció al públic.  Comptem amb diversos tipus d’hostesses per  satisfer les necessitats dels nostres clients, tals com: hostesses de fires, hostesses promotores, hostesses de congressos, hostesses d’imatge, hostesses de protocol i hostesses acompanyants.


azafatas
azafatas marketing
Hostesses Marketing
   
azafatas eventos lan center azafatas
Events Empresa
 

LAN CENTER AZAFATAS · Azafatas Madrid: Tel. 91 435 48 92 · Azafatas Barcelona: Tel. 93 567 70 98 · ·
disseny web
· mapa web · legal